Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα η ελληνική αποστολή

Media

Την δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision, η οποία φέτος θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως στις 11 Μαΐου, ολοκλήρωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Μαρίνα Σάττι.

Ωστόσο, η ελληνική επιστολή αντιμετώπισε σε αυτή κάποια τεχνικά προβλήματα, για τα οποία η τραγουδίστρια μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram για την Eurovision.

 

 

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι αρκετά μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα».

Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό. Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι για και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα.

Πραγματικά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά κατά τ’ άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι κι άλλες χώρες και συμμετοχές και το βράδυ μαζευόμαστε μιλάμε βλέπουμε βιντεάκια στο YouTube, δείχνει ένας τον άλλον πράγματα, μαθαίνουμε, είναι όντως σαν ένα φεστιβάλ. Λίγο κρύο κάνει φυσάει. Τέλος πάντων, μην αγχώνεστε οι πρόβες είναι πρόβες και γι’ αυτό είναι πρόβες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πολλά πολλά φιλάκια», λέει η Μαρίνα Σάττι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Ρήξη Νο2 στον ΣΥΡΙΖΑ

Μη χάσετε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Ο ΤΣΙΠΡ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-05-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 14:30 ΑΝΤ1+ F1 Autodromo Enzo ...

Φόρτωση άρθρων...