Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

Media

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef.

Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα φορά, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκαν οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Τεστ Δημιουργικότητας. Το πλεονέκτημα σε αυτή τη νέα δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR είχε ο Άνχελ.

Όταν όμως όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας, τα αίματα έμελλε να ανάψουν και οι τόνοι να ανέβουν ξανά για τα καλά ανάμεσα τους. Πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, ήταν τόσο ο Λευτέρης όσο και ο Γιάννης.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε» υπογράμμισε ο Γιάννης για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συμπαίκτη του στο MasterChef.

«Όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω» φώναξε, εν εξάλλω, ο Λευτέρης για να απαντήσει εκ νέου ο Γιάννης ως εξής. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρα! Εγώ σε παίζω στα ίσα!

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει» πρόσθεσε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Λευτέρης για να επιχειρήσουν οι κριτές του MasterChef να επαναφέρουν τόσο εκείνον όσο και τους υπόλοιπους παίκτες στην τάξη.

«Λευτέρη, παρακαλώ πολύ! Είμαστε και εμείς εδώ» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθώντας να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του νέου επεισοδίου του MasterChef το βράδυ της Τρίτης στο STAR.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Τα Πασχαλινά αυγά, ο τοίχος των ευχών και η αγάπη του κόσμου

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από το Eurojackpot, τον χορηγό της ελληνικής αποστο...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Φόρτωση άρθρων...