Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε ο Κασιδιάρης

Παρασκήνιο

Αίτημα αποφυλάκισης φέρεται να υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Το αίτημα φέρεται να έχει υποβληθεί στις 26 Απριλίου, στη φυλακή Δομοκού όπου κρατείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Η διοίκηση της φυλακής αναμένεται να το διαβιβάσει στον εισαγγελέα Λαμίας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα και η απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λαμίας επί του αιτήματος.

Tο αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να εξεταστεί από τα ίδια όργανα που έκριναν την με όρους αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...