Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βουλή: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιείται στη Βουλή η συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. 

Tα αίματα «άναψαν» όταν στο βήμα ανέβηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και για αρκετά λεπτά της ώρας αντιπαρατέθηκε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα, απευθύνθηκε προσωπικά στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος βρίσκεται στην αίθουσα.

Απευθυνόμενη στον Κώστα Αχ. Καραμανλή του ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Καραμανλής είναι συνδεδεμένος και ο κ. Μητσοτάκης με το αίμα των ανθρώπων που χάθηκαν», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόσθεσε πως «ο κ. Καραμανλής θα έπρεπε να πει "αναλαμβάνω την ευθύνη αποσύρομαι, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση τη δικαιοσύνης"». 
Εκείνη την ώρα ακολούθησε επεισόδιο με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «κουνάτε το κεφάλι, περιμένω να κουνήσετε και το δάχτυλο» και επακολουθήσε η έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Α. Γεωργιάδης: Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Εισαγγελέας είστε κυρία μου.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα μου λέτε «έτσι»;

Θ. Μπούρας: Δεν είστε σε δικαστήριο. Σας παρακαλώ να απευθύνεστε στο ακροατήριο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε;

Α. Γεωργιάδης: Κυρία εθνική εισαγγελεύς

Θ. Μπούρας: Συνεχίστε σας παρακαλώ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: εκτίθεστε

Θ. Μπούρας: Εγώ δεν εκτίθεμαι και δεν σας φοβάμαι. Μην απευθύνεστε στο ακροατήριο αλλά στο προεδρείο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα το λέτε; Δεν ακούτε την οχλαγωγία; Εσείς και ο κ. Γεωργιάδης είστε εκτεθειμένοι γι αυτό και με βλέπετε ως εισαγγελέα

Θ. Μπούρας: σας παρακαλώ έχουμε και εμείς αντοχές . Συνεχίστε. Δεν είστε σε δικαστήριο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κυρία Παπακώστα η οικογένεια Πλακιά σας απάντησε και εγώ είμαι με την οικογένεια των τριών κοριτσιών που κόπηκε το νήμα της ζωής τους.

Δεν θέλετε να μιλάει όποιος αποτελεί κίνδυνο. Σε εμένα δεν μπορείτε να πείτε όσα λέτε σε άλλα κόμματα. Αντιλαμβάνεστε ότι σφίγγει ο κλοιός. Όπως το αντιλαμβάνεται και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης.
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...