Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Χυδαίο άρθρο Καρτερού που «συνυπογράφει» ο Πολάκης - Η απάντηση της ΝΔ

Παρασκήνιο

Ένα κείμενο του Θανάση Καρτερού στην εφημερίδα «Αυγή» με χυδαίο και υβριστικό… αρκτικόλεξο κατά του πρωθυπουργού και μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος «προσυπογράφει» όπως λέει το εν λόγω άρθρο, αποτέλεσαν την αφορμή για τη νέα επίθεση από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, με δήλωσή του σχολιάζει το εν λόγω άρθρο στο οποίο ο «εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα», όπως χαρακτηρίζει τον Θανάση Καρτερό ο Τάσος Γαϊτάνης, απευθύνεται στον πρωθυπουργό λέγοντας «Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια». Όπως αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης, «οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του».

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα», σημειώνει ο κ. Γαϊτάνης και καλεί τον κ. Τσίπρα για τους Πολάκη και Καρτερό «να τους χαίρεται».

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τυπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη:

Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν.

Το συγκεκριμένο άρθρο δε, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο Παύλος Πολάκης γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΕ.Συνυπογράφω κάθε λέξη!!».

Η ανάρτηση Πολάκη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Φόρτωση άρθρων...