Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Λήμνος: Πλήθος μολότοφ εντοπίστηκαν έξω από σχολείο

Αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στη Μύρινα της Λήμνου για την παράνομη κατοχή και εμπορία βεγγαλικών ενόψει του Πάσχα, το Μεγάλο Σάββατο, βρήκαν πλήθος μολότοφ κρυμμένες έξω από ένα σχολείο πόλης.

Οι άγνωστοι κατασκευαστές είχαν αποθηκευμένους συνολικά 45 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και ένα μπουκάλι με οινόπνευμα, που είναι άγνωστο πώς και για ποιον σκοπό θα χρησιμοποιούσαν. 

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του τμήματος Μύρινας διενεργούν προανάκριση για την ταυτοποίηση αυτών που είχαν κρύψει τους εμπρηστικούς μηχανισμούς και για την εξιχνίαση του σκοπού της κατασκευής τους.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπ...

Μαρούσι: Επίθεση σε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – Τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στο πόδι 14χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανήλικο σημειώθηκε, χθες την νύχτα , αυτή την φορά, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυ...

Φόρτωση άρθρων...