Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Μαρούσι: Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από το κλαμπ - 5 άτομα στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. -Ήρθαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή

Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες, ναρκωτικά και κλοπές

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πέντε άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο του τμήματος ανθρωποκτονιών, που αναζητά τον δράστη της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι.

Τα στελέχη της ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί με ενισχύσεις το 23χρονο θύμα, το οποίο δεν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Έπειτα ο δράστης, βγήκε με την παρέα του έξω όπου ξεκίνησε η φονική συμπλοκή. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ. Ωστόσο, το όπλο φέρεται να μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Παράλληλα, κατά το περιστατικό, τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ναρκωτικά και κλοπές. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Βίντεο από τις σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο που φέρνει τη δημοσιότητα το Mega δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία. Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος να κείτεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά του να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από τον δράστη.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα βίντεο που δείχνει τις κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου ένα άτομο έχασε την ζωή του και ακόμα δύο τραυματίστηκαν έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον. 

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, "Προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο, όπως λέμε καβγάς, μεταξύ δύο πλευρών, διότι το θύμα συνοδευόταν από ακόμα έναν νεαρό άνδρα, δεν γνωρίζω ποιος προκάλεσε το συμβάν, οπότε κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι ευμεγέθες, μεγάλο, αρκετών εκατοστών και έπληξε στον λαιμό θανάσιμα το θύμα, το οποίο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, έχασε τη ζωή του, εξέπνευσε.".

Ο 23χρονος είχε πάει στο κλαμπ με έναν φίλο του, με τις κάμερες ασφαλείας να τον καταγράφουν λίγα λεπτά πριν από τη συμπλοκή. Σύμφωνα με τις αρχές, είχε μαζί του ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγέςς, ο 23χρονος τράβηξε πιστόλι, πάτησε τη σκανδάλη, αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή. Τότε ο δράστης του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στον λαιμό. Το θύμα επιχείρησε να οπλίσει και πάλι, αλλά έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Κατά τη διάρκεια τής συμπλοκής τραυματίστηκαν με μαχαίρι ακόμα δύο άτομα.

  • ένας 26χρονος μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας και
  • ένας 23χρονος οπλίτης Μηχανικού.

Μαρούσι - φονικό - δολοφονία - ντοκουμέντο ΑΝΤ1

Ο δεύτερος μάλιστα, με τραύμα στην κοιλιά όπως φαίνεται και στο βίντεο, πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχαν μεταφέρει με ασθενοφόρο και τον άλλον τραυματία. Λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος, για να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία, ενώ αρχικά δεν άφησαν όσους ήταν εκείνη την ώρα στο κλαμπ να αποχωρήσουν.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως "φεύγοντας, είδαμε απ’έξω με τους μετρ και τους ΟΠΚΕ, τους αστυνομικούς, να μην αφήνουν τον κόσμο να βγει έξω απ’το μαγαζί. Απ’την πόρτα του μαγαζιού, εκεί που έχει κάτι σκαλιά, ήταν στοιχισμένοι οι αστυνομικοί και περνάγαμε σιγά – σιγά, για να μας τσεκάρουν. Δεν έψαχναν κάτι, απλά κοίταζαν τον κόσμο, να δουν αν ταιριάζουν με τις περιγραφές".

Κατά την αυτοψία τους οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα φυσίγγιο των 22 χιλιοστών στο σημείο της συμπλοκής, ενώ λίγα μέτρα μακριά, μέσα σε μία γλάστρα το πιστόλι που φέρεται να είχε το θύμα.
Εξετάζουν εάν ο νεαρός που απαθανατίστηκε να μεταφέρει το μπουφάν του 23χρονου και να το αφήνει στην άκρη είχε εμπλοκή στο περιστατικό και εάν επιχείρησε να αποκρύψει στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Φόρτωση άρθρων...