Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

«Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσάς και όχι του Χριστού. Όλα κομμένα και ραμμένα που εκδιώκει και την πίστη και την πατρίδα και την οικογένεια. Δικαιοσύνη όσο σας δικαιώνει αντί να σας καταδικάζει για τα λάθη σας. Υπευθυνότητα και υποχρέωση να έχει ο πολίτης και όχι το κράτος. Όχι εσείς που μας διαβεβαιώνει ότι είμαστε ασφαλείς ενώ συμβαίνει το αντίθετο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Νατσιός.

«Απέναντι σε αυτήν την κοινωνία στέκεστε πρωθυπουργέ ενώ ισχυρίζεστε ότι δεν είναι δικό σας λάθος. Πώς θα εξυπηρετήσετε τον σκοπό σας ως κυβέρνηση; Λυπάστε και απολογείστε επικριτικά» σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος.

«Τι έργο επιτελείτε και για ποια κοινωνία δουλεύετε; Μια κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη», υποστήριξε ο Δημήτρης Νάτσιος.

«Εσείς δεν ακούτε, μόνο τα ροδάκια της καρέκλας σας ακούτε. Σίγουρα η αλαζονεία του Καραμανλή δεν προκύπτει από το ανύπαρκτο έργο του εκτός αν ήθελε αν μείνει ως ανύπαρκτος. Τόσο τίμιος που ενώ ωρυόταν για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου δέχτηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή. Ευτυχώς η ανάκριση ήταν τίμια. Πάλι καλά που οι συνάδελφοι του δεν τον προστατεύουν. Συνειδητά οι χειραψίες. Συνειδητά και ο κ. Καραμανλής που απέφυγε να κοιτάξει οπουδήποτε αλλού πέρα από τους υποστηρικτές του. Μήπως θέλετε να σας ζητήσει και συγγνώμη ο ελληνικός λαός;», σχολίασε για την ομιλία του πρώην υπουργού.

«Πρέπει όλοι μας απευθυνόμενοι στα παιδιά που η κρατική ανικανότητα έκοψε τη δροσιά τους στα Τέμπη να τους πούμε ότι δεν προλάβαμε να σας πούμε συγγνώμη. Δε σταθήκαμε ούτε σωστοί πολίτες ούτε σωστοί πολιτικοί. Υποδεχθήκαμε τα νιάτα σας στη χώρα του πάμε και όπου βγει. Σε μια Ελλάδα που οι τελευταίες κυβερνήσεις την κατάντησαν τόσο διεφθαρμένη να σκοτώνει τα παιδιά της», κατέληξε ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη».

«Τι έργο επιτελείτε και για ποια κοινωνία δουλεύετε;», αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός.

Μιλώντας πρώτος μιας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε κώλυμα ο Δημήτρης Νατσιός έκανε ένα απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Μίλησε για την Παιδεία, την ακρίβεια, τους γάμους ομοφύλων, τις παρελάσεις, την υγεία κλπ.

«Μια κοινωνία χωρίς αρχές που αμφισβητεί τα πάντα δεν έχει μέλλον και εσείς μια τέτοια κοινωνία θέλετε να φτιάξετε», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο αναφέροντας τις αγωνίες των πολιτών σχολίασε: «Ο πολίτης που περπατάει στο δρόμο σκέπτεται πως από τύχη δεν έπεσε πάνω του κάποια κολώνα».
Ακόμα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει τη δική της προσωπική και εγωιστική ατζέντα. «Ακούτε μόνο τα ροδάκια της πανάκριβης καρέκλας σας», είπε χαρακτηριστικά.

«Πήρατε από τον κόσμο το ψωμί του δίνετε ψίχουλα και μιλάτε για πρόοδο», πρόσθεσε και στη συνέχεια είπε: «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, η κοινωνία επέστη παντός είδους εξαθλίωση».

«Ήθελε να μείνει στην ιστορία ως "ανίκανος σε βαθμό κακουργήματος". Μήπως θέλετε κύριε Καραμανλή να σας ζητήσει και συγγνώμη ο ελληνικός λαός», είπε ο Δημήτρης Νατσιός.

Απευθυνόμενος στους κυβερνώντες μίλησε για «όρθια λάθη» και κατέληξε: «Δεν έχουμε ανάγκη από καμία άνωθεν τιμωρία γιατί φτάσαμε να φτιάχνουμε τις μάστιγες μόνοι μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μια ώρα νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο 58χρ...

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Φόρτωση άρθρων...