Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα Super League: Η Τούμπα κρίνει το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μονομαχούν απόψε στην Τούμπα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο και την «Ένωση», αν νικήσει, να χρειάζεται δύο βαθμούς για το back-to-back πρωτάθλημα.

Αθλητισμός

Τρεις αγωνιστικές απομένουν (υπάρχει και το εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις σημερινές αναμετρήσεις, με κυριότερες όλων το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, αφού υπάρχει και το παιχνίδι που είχε αναβληθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ η «Ένωση» χρειάζεται πέντε βαθμούς στα παιχνίδια που απομένουν για να πάρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της. Σε περίπτωση νίκης, δηλαδή, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Αλμέιδα θα χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, έχει μπροστά του τα σημαντικά παιχνίδια με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει η ομάδα του να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Λαμία, την οποία υποδέχεται (στις 17:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στις 20:30, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σε απόσταση 4 βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, φιλοξενεί τον Άρη και περιμένει μία «κιτρινόμαυρη» γκέλα για να συνεχίσει να ελπίζει για την κατάκτηση του τίτλου.

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...