Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία (17:00) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες πριν τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα

Αθλητισμός

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00) ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής των play offs της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Όχι μόνο για βαθμολογικό λόγο, αλλά και για ψυχολογικό, εν όψει των σπουδαίων ημιτελικών με την Άστον Βίλα (2-9/5) για το Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κάρμο, Ορτέγκα, Ντόι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Καμπράλ, με τον Βάσκο προπονητή σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι να προαναγγέλλει αλλαγές στο παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με την Άστον Βίλα στην Μεγάλη Βρετανία, για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία απαρτίζουν οι: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2752 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...