Την «ξέρανε» στο 90’ και την άφησε στο -5! Με γκολάρα του Τσικίνιο, στο τέρμα που είχε πετύχει ο Ελ Κααμπί το ιστορικό γκολ στον τελικό του Conference League, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Super League και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την Ένωση (57 έναντι 52).
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και στο 90’ βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Τσικίνιο.
Ο Κάρμο με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μπρούνο, αυτός γύρισε στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και ο Ίβηρας εκτέλεσε τον Μπρινιόλι για το 1-0, που έστειλε τους Πειραιώτες στον 7ο ουρανό και τους Κιτρινόμαυρους στο καναβάτσο.
Ένα γκολ που έφερε λαϊκά δικαστήρια στην «Opap Arena», με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τα… χώνουν σε παίκτες, Αλμέιδα και Ηλιόπουλο.
Σπουδαίο διπλό για τον Ολυμπιακό, που αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς
Έγκυος η Κατερίνα Στεφανίδη – Το ανακοίνωσε μέσω social media
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις