Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Chargespot | Powered by Protergia – Φορτίστε με 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυο της Protergia, για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος!

Επιχειρήσεις

Άλλη μία μοναδική προσφορά - με τη σιγουριά της Protergia - έρχεται για όλες και όλους τους οδηγούς το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Για εσάς που θέλετε να αποδράσετε με οικονομία και ευκολία, το Chargespot | Powered by Protergia  προσφέρει στους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων τιμές φόρτισης με έκπτωση 50% στο δίκτυο φορτιστών και ταχυφορτιστών σε όλη την Ελλάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου λοιπόν, από Σάββατο 22/6 στις 00:01 έως και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24/6 στις 23:59, ταξιδεύετε με 50% έκπτωση!

Και οι επιλογές είναι ανεξάντλητες, αφού μπορείτε να επιλέξετε από 950 σημεία φόρτισης του δικτύου της Protergia σε όλη την Ελλάδα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

  • Κατεβάσετε το Chargespot App powered by Protergia (διαθέσιμο σε Android ή iOS)
  • Συνδεθείτε ή εγγραφείτε
  • Βρείτε το φορτιστή που σας εξυπηρετεί και

Απολαύστε το ταξίδι σας!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

To lounge της Star Alliance στο Los Angeles αναδείχθηκε ως το κορυφαίο Lounge αεροδρομίου της Βόρειας Αμερικής στα World Travel Awards 2024

Το Lounge του αεροδρομίου της Star Alliance στο Los Angeles αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως το κορυφαίο Lounge αεροδρομίου της Βόρειας Αμερικής, στα φετινά World Travel Awa...

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το Maxi Home Super Save με τιμή 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα έχει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον Ιούλιο!

Εν μέσω σημαντικών ανατιμήσεων στο ρεύμα, που συνεχίζονται και τον Ιούλιο αγγίζοντας το 20% σε σχέση με τον Ιούνιο, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επιμένει σταθερά στ...

Φόρτωση άρθρων...