Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 20% payzy cashback για αγορά οικιακών μικροσυσκευών

Επιχειρήσεις

Το 20% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ (cashback) κερδίζουν οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ οικιακές μικροσυσκευές με payzy by COSMOTE.Η προσφορά ισχύειμέχρι και τις 17 Οκτωβρίου αποκλειστικά για αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή, 79€ και άνω,στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα ή online στο www.germanos.gr.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα μικρών οικιακών συσκευών από κορυφαία brands,για να απολαύσουν άνεση και ευκολία στον χώρο τους. Από συσκευές για την κουζίνα(καφετιέρες, βραστήρες, φριτέζες αέρος, τοστιέρες, φουρνάκια, φρυγανιέρες, πολυμίξερ, ψηστιέρες κ.ά.) και την καθαριότητα του σπιτιού (ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες ρομπότ, σίδερα ατμού, πρέσες κ.ά.), μέχρι συσκευές προσωπικής περιποίησης και υγιεινής(σεσουάρ, ξυριστικές-κουρευτικές μηχανές, ισιωτικά μαλλιών, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ζυγαριές κ.ά.). Αλλά και συσκευές που δημιουργούν το ιδανικό κλίμα και την κατάλληλη θερμοκρασία(αερόθερμα, υγραντήρες, αφυγραντήρες, ηλεκτρικά καλοριφέρ, καθαριστές αέρα, ηλεκτρικές κουβέρτες, ανεμιστήρες κ.ά.), εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.Συσκευές καινοτόμες που με την βοήθεια της τεχνολογίας δίνουν λύσεις και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά  αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει Virtual ή/και Physical χρεωστική payzy κάρτα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγορά σε οικιακές μικροσυσκευές μέσω αυτής, καθώς και να επισυνάψουν την απόδειξη της αγοράς τους στο payzy by COSMOTE app έως τις 31/10/2024.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...