Τετάρτη
16 Οκτωβρίου 2024

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+ μέσα από τη νέα καμπάνια της

Πρωταγωνιστές της είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας που ζωντανεύουν τις υπηρεσίες μέσα από τη δουλειά τους και τις κάνουν να ξεχωρίζουν, δίνοντας πραγματική αξία

Επιχειρήσεις

Η Κωτσόβολος, μέσα από τη νέα καμπάνια με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της, παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+, όπου για κάθε ανάγκη, υπάρχει και μια ειδική υπηρεσία.

Στη νέα καμπάνια της εταιρείας, η οποία ξεδιπλώνεται με μια ανθρώπινη και οικεία προσέγγιση, παρουσιάζονται παραδείγματα από την καθημερινότητα πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Κ+, δείχνοντας πώς αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, παρέχοντας παράλληλα άνεση, ασφάλεια και ευκολία.

Είτε πρόκειται για γρήγορες πληρωμές, παράδοση και εγκατάσταση, προστασία ή επισκευή των συσκευών ή ανακύκλωση, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος γνωρίζουν τις ανάγκες και φροντίζουν να γίνονται όλα σωστά.

Οι 5 πυλώνες των υπηρεσιών Κ+ περιλαμβάνουν:

  1. Αγορές & δυνατότητες πληρωμής: Ευελιξία στις αγορές και πληρωμές, προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.
  2. Παράδοση & εγκατάσταση: Ευέλικτες επιλογές παράδοσης και επαγγελματική εγκατάσταση των προϊόντων, ώστε ο καταναλωτής να τα χρησιμοποιεί άμεσα.
  3. Προστασία & μέγιστη απόδοση: Υπηρεσίες για τη μακροχρόνια προστασία και τη βέλτιστη λειτουργία των συσκευών.
  4. Επισκευή & αναβάθμιση: Γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή ή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι οι συσκευές παραμένουν πάντα λειτουργικές.
  5. Δυνατότητα ανακύκλωσης & ανταλλαγής συσκευών: Αναγνώριση της αξίας της συσκευής, προσφέροντας την επιλογή της ανακύκλωσης ή της ανταλλαγής.

Ο ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών Κ+ που προβάλλεται μέσα από τη νέα καμπάνια, έρχεται να αποδείξει ότι η Κωτσόβολος δεν είναι απλά μια αλυσίδα καταστημάτων, αλλά ένας retailer που βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε στάδιο της αγοραστικής του εμπειρίας και οι εργαζόμενοί του, γνωρίζοντας τις ανάγκες του καταναλωτή καλύτερα από τον καθένα, είναι πάντα εκεί για να δώσουν τη λύση και να συμβάλλουν σε μία Καλύτερη Ζωή.

Δείτε τη νέα καμπάνια της εταιρείας:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...