Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει για 3η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Open Door Run

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, στηρίζει τα άτομα με αναπηρία, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και τη δύναμή τους. 

Επιχειρήσεις
Tags: Βίκος

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων χρειάζονται στήριξη και ενισχύει, με όποιον τρόπο είναι εφικτό, δράσεις που προάγουν την ευημερία της κοινωνίας στο σύνολό της. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, αφοσιωμένη στο να στηρίζει τα άτομα με αναπηρία, ενίσχυσε με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, την πρωτοβουλία του Open Door Run για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Αργυρούπολη το Open Door Run και είχε έναν πολύ σπουδαίο σκοπό: να ενισχυθεί το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών με τα έσοδα του αγώνα. Η διοργάνωση έδινε σε όλους την ευκαιρία να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, αφιερωμένη στη συμπερίληψη και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το Open Door Run περιλάμβανε αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες, των 800μ. για τα παιδιά και ένα special run 400μ. για τα άτομα με αναπηρία.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μέσα από το πρόγραμμα δράσεων & πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας» στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη, την ισότητα και την κοινωνική ευαισθησία. Μέσα από την υποστήριξή του φιλανθρωπικού αγώνα Open Door Run, δείχνει τη δέσμευσή του στο ευ αγωνίζεσθαι και συνεχίζει να δίνει το παρών μέσα από πρωτοβουλίες που προσφέρουν στη κοινωνία και στον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

METLEN: Σχεδιάζει νέα projects ΑΠΕ στη Σικελία

Νέα projects ΑΠΕ στη Σικελία σχεδιάζει να υλοποιήσει η METLEN Energy & Metals, αφότου έλαβε τις απαραίτητες άδειες, ενώ υπέγραψε και πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ance Σικελίας...

Ημερίδα Δικτύωσης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Προτεραιότητα η επιχειρηματική ανάκαμψη της Μεγαλόπολης

Τα επενδυτικά σχέδια που θα ξεκινήσουν στη Μεγαλόπολη εντός του 2025, οι νέες ευκαιρίες απασχόλησης και οι ανάγκες ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων για τις επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτη...

Φόρτωση άρθρων...