Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

Από 20.900 ευρώ το νέο Opel Mokka

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο προσιτό το best seller B-SUV της μάρκας, τοποθετώντας το με πιο ανταγωνιστική τιμή στην αγορά.

Αυτοκίνητο
Tags: Opel

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της Opel, οι τιμές του Mokka ξεκινούν από €20.900 για την έκδοση Edition, σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 100 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η έκδοση Edition Hybrid, που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης, διατίθεται στα €25.650, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 136 ίππους.

h

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των €28.920, συμπεριλαμβανομένης ειδικής προωθητικής ενέργειας, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και της κρατικής επιδότησης του «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙΙ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι ετοιμασίες της Ferrari για το μονοθέσιο του 2025

Μέχρι το μεθεπόμενο αγώνα της Formula 1 θα περιμένει η Ferrari για να αποφασίσει αν θα στρέψει την προσοχή της πλήρως στο αυτοκίνητο της νέας σεζόν, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημ...

Volkswagen Golf GTI ή Volkswagen Golf R

H διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του Golf δεν είναι μόνο 68 ίπποι, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Bobby-AMG GT: Για του μικρούς «ραλλίστες»

Οι γιορτές πλησιάζουν και αξίζει να γνωρίζεται πως τα νέα παιδικά αυτοκινητάκια Bobby-AMG GT με ή χωρίς φωτισμό LED είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω και έχουν ...

Φόρτωση άρθρων...