Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο ηλεκτρικό Jeep αποκαλύπτεται (photo)

Παράλληλα με την παρουσίαση του στρατηγικού της πλάνου, η Jeep προλείανε το έδαφος για την αποκάλυψη του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου

Αυτοκίνητο
Tags: jeep

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκπληξη επιφύλασσε σήμερα η Stellantis κατά την παρουσίαση του στρατηγικού της πλάνου για την επόμενη δεκαετία.

Αυτό διότι ανάμεσα στους βασικούς πυλώνες του φιλόδοξου σχεδίου της έκανε την εμφάνισή του ένα μοντέλο-σταθμός για την εταιρεία, και συγκεκριμένα το πρώτο 100% ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το οποίο θα σηματοδοτήσει τον μετασχηματισμό της σε ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό brand.

Πέρα από τις δύο φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο περιθώριο της παρουσίασης, η Stellantis δεν αποκαλύπτει περαιτέρω στοιχεία για τον σημαιοφόρο της στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σε λίγες ώρες.

o

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

EKO Ράλι Ακρόπολις: Μεγάλος νικητής ο Τιερί Νεβίλ

Το «Ράλι των Θεών», το Ράλι Ακρόπολις του 2024 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και ήταν το πιο ανατρεπτικό, το πιο ενδιαφέρον όλων των εποχών. Έπειτα από σειρά εναλλαγών στην...

Η Kosmocar τιμά τα 50 χρόνια VW Golf

Το πιο εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen γιορτάζει φέτος 50 χρόνια στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και η ελληνική αντιπροσωπεία το τιμά αναλόγως.

Φόρτωση άρθρων...