Τετάρτη
09 Οκτωβρίου 2024

106 θέσεις εργασίας στον ΕΟΔΥ

Προσλήψεις

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για τη σύναψη συμβάσεων έργου, διάρκειας δύο ετών, με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών. Οι συμβάσεις αφορούν την κάλυψη αναγκών σε προσωπικό.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων:

Η προθεσμία υποβολής είναι 17 ημέρες, ξεκινώντας από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ. Η τελευταία ημέρα υποβολής είναι η 21η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00.

Διαδικασία Υποβολής:

  • Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΔΥ, όπου υπάρχει η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (http://www.eody.gov.gr, καρτέλα Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί).
  • Η υπηρεσία παραλαμβάνει αιτήσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 09:00 και 14:00.

Πληροφορίες:

Για συμπληρωματικές ή διευκρινιστικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις υποχρεώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Διοικητικού Συντονισμού του ΕΟΔΥ στο τηλέφωνο 210 5212093, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00.

Ενημέρωση για την Πρόσληψη:

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email, όπως θα έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

10 προσλήψεις στο Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών ανακοίνωσε την πρόσληψη 18 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» για την περίοδο 2024-2025. Οι συμβάσεις εργασίας θα είναι...

Φόρτωση άρθρων...