Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

11 προσλήψεις στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα

Προσλήψεις

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε., Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακοινώνει την πρόθεσή της να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) με έντεκα (11) άτομα, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ωρίμανση Έργων Δήμου Ζαχάρως για Ένταξη στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”». Οι συμβάσεις αφορούν συγκεκριμένα τα εξής υποέργα:

  • Υποέργο 1: «Μελέτη Αποχετευτικού Δικτύου και νέων Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών του Δήμου Ζαχάρως»
  • Υποέργο 2: «Μελέτη Αποχετευτικού Δικτύου και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμού Νέας Φιγαλείας του Δήμου Ζαχάρως»

Τα υποέργα είναι ενταγμένα στον άξονα «Πολιτική Προστασία - Προστασία της Δημόσιας Υγείας - Τεχνική Βοήθεια» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Οι συμβάσεις θα διαρκούν έως ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής, με δυνατότητα παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση της Πράξης.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:

  • Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Π.Ε. Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού
  • Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Π.Ε. Γεωλόγου
  • Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Π.Ε. Πολιτικού Μηχανικού
  • Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Π.Ε. Μηχανολόγου Μηχανικού
  • Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Π.Ε. Μηχανικού Περιβάλλοντος

Το αντικείμενο των συμβάσεων αφορά αποκλειστικά τις ανάγκες της συγκεκριμένης Πράξης και δεν καλύπτει πάγιες ή διαρκείς ανάγκες της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

370 προσλήψεις μονίμων στο μετρό και λεωφορεία

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν 370 μόνιμες προσλήψεις στη ΣΤΑΣΥ και την ΟΣΥ, ενισχύοντας το προσωπικό του μετρό, τραμ και λεωφορείων. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθο...

Φόρτωση άρθρων...