Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαλκιδέων

Προσλήψεις

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τις 30.06.2025. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δεκαέξι (16) καθηγητές μουσικής για το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας και τέσσερις (4) καθηγητές χορού για τη Σχολή Χορού-Μπαλέτου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την επισυναπτόμενη αίτηση με τους εξής τρόπους:

  1. Αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, με εξουσιοδότηση επικυρωμένη από δημόσια αρχή.
  2. Ηλεκτρονικά στο email: proslipsis@dchalkideon.gr.
  3. Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ, Ληλαντίων & Μεγασθένους, Τ.Κ. 34100 Χαλκίδα, υπόψη κας Κληματσάκη Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 22213-55129).

Η αίτηση που θα σταλεί ηλεκτρονικά πρέπει να είναι υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή, αλλιώς δεν θα γίνει δεκτή. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται σε ένα αρχείο τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα, την εμπειρία και άλλες απαιτούμενες ιδιότητες. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων και η κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες, από Πέμπτη 17.10.2024 έως Τρίτη 29.10.2024 και ώρα 23:59.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

215 προσλήψεις στους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου προκηρύσσουν την πλήρωση 215 θέσεων εργασίας σε 31 Δομές Μεταναστών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, στο πλαίσιο αναδοχής του έργου «Μακροπρόθεσμη Συμφωνία για...

298 θέσεις ειδικευμένων γιατρών

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού στα νοσοκομεία της χώρας, ανακοινώθηκε η προκήρυξη 298 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., διαφόρων ειδικο...

Φόρτωση άρθρων...