Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

35 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαμιέων

Προσλήψεις

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων ανακοινώνει την άμεση πρόσληψη τριάντα πέντε (35) ατόμων, με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών ή προσωρινών αναγκών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, υπογεγραμμένη επί ποινή ακυρότητας, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Δήμου Λαμιέων (Πρωτόκολλο, ισόγειο, οδός Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού).

Μαζί με την αίτηση, πρέπει να κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα, την εμπειρία και τις λοιπές απαιτήσεις. Οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η αντικατάσταση ή υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης, είναι δύο (2) ημέρες, από την Τετάρτη 16/10/2024 έως την Πέμπτη 17/10/2024 και ώρα 15:00.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

9 θέσεις εργασίας στον ΟΚΑΠ Κεφαλληνίας

Ο Ν.Π.Δ.Δ. – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας Κεφαλληνίας» (Ο.Κ.Α.Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ) ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δ...

Φόρτωση άρθρων...