Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

43 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλλιθέας

Προσλήψεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση για: α) τα Τμήματα Ωδείου και Ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς και β) το Τμήμα Α΄ και Β΄ Σχολής Χορού Ενιαίας Διεύθυνσης της τέως Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗ.Κ.ΕΚ.) του Δήμου μας, με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης που επιθυμούν να προσληφθούν, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: idox@kallithea.gr ή αυτοπροσώπως στο πρωτόκολλο του Δήμου, ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα, Τ.Κ. 176 76.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

40 θέσεις ταξιθετών στο Εθνικό Θέατρο

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την Επωνυμία «Εθνικό Θέατρο», καλεί όσες/όσους έχουν τα προσόντα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτριες/ες, ελέγκτριες/ες υποδοχής εισόδου στις ...

Φόρτωση άρθρων...