Υλικά

200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα

400 γραμμάρια φυστικοβούτυρο

100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Απλώνετε πλαστική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα. Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 100 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος και προσθέτετε 2 κουταλάκια σούπας φυστικοβούτυρου.

Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο. Βάζετε το μισό μείγμα στη φόρμα που έχετε ετοιμάσει και το στρώνετε. Αν χρειαστεί σηκώνετε την φόρμα και την χτυπάτε προς τα κάτω για να στρώσει καλύτερα.

Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 100 γραμμάρια λευκής σοκολάτας και αυτή τη φορά προσθέτετε 4 κουταλάκια σούπας φυστικοβούτυρου.

Ανακατεύετε μέχρι να έχετε λείο μείγμα. Βάζετε όλο το μείγμα στη φόρμα που έχετε ετοιμάσει και το στρώνετε.

Απλώνετε τα υπόλοιπα 100 γραμμάρια της σοκολάτας γάλακτος από πάνω και αφού λειάνετε την επιφάνεια του γλυκού το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.