Μερίδες: 5-6
Χρόνος προετοιμασίας: 30’
Υλικά
500 γραμμάρια γαύρο φιλεταρισμένο
χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ, 1 λεμόνι, 1 πορτοκάλι
ροζ πιπέρι σε κόκκους
φρέσκια ρίγανη ή κόλιανδρο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζετε τα φιλετάκια γαύρου για 20 λεπτά στο ψυγείο καλυμμένα με το χυμό και το ξύσμα των εσπεριδοειδών, διακριτικά αλατισμένα.
Τα στραγγίζετε και τα σερβίρετε με ελαιόλαδο, ροζ πιπέρια και φρέσκια ρίγανη ή κόλιανδρο.