Προετοιμασία: 10'
Μαγείρεμα: 25'
Υλικά
500γρ. ταλιατέλες
250γρ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
500γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε φέτες
250γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες
2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
80γρ. κρέμα βαλσαλμικού
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
60ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μανιτάρια. Σοτάρετε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα 4-5 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε την κρέμα βαλσαμικού, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες και τον ζωμό σταδιακά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστεί προσθέτετε επιπλέον), αφαιρείτε την κατσαρόλα από την εστία και διορθώνετε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.