Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Η Χάρις Αλεξίου ξανά στη σκηνή για χάρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου (βίντεο)

Πολιτισμός

Η Χάρις Αλεξίου έκλεψε τις εντυπώσεις στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα για τον Λευτέρη Παπαδόπουλου, που έγινε την Τετάρτη (4.9.2024) στο Καλλιμάρμαρο.

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το τραγούδι, η Χάρις Αλεξίου πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι «Ο αρχηγός» του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο πλευρό του Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

Από τους πρώτους στίχους το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώτισε από τις οθόνες των κινητών, καθώς όλοι έσπευσαν να απαθανατίσουν τη μοναδική αυτή στιγμή.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία η Χαρούλα Αλεξίου μίλησε στο κοινό και με σπασμένη φωνή είπε: «Λευτέρη, ξέρεις ότι έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει.

Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις “όχι”».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δαχτυλίδι ήταν θαμμένο πάνω από 1.000 χρόνια σε οχυρό κάτω από σύγχρονη πόλη (εικόνες)

Ένα δαχτυλίδι της εποχής των Πικτών ανακαλύφθηκε από έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο σε ανασκαφή. Το αρχαίο δαχτυλίδι θεωρείται ότι έχει ηλικία μεγαλύτερη των 1.000 ετών. Το δαχτυλίδ...

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί σε δύο εμβληματικές θεατρικές παραγωγές

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ετοιμάζεται για ένα πολύ απαιτητικό θεατρικό φθινόπωρο με δύο εμβληματικούς ρόλους που σημάδεψαν τη θεατρική του πορεία. Θα μεταμορφωθεί ...

Φόρτωση άρθρων...