Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Brian May των Queen έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο – «Δε θέλω τον οίκτο»

Πολιτισμός

Εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε ανίκανο να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι, αποκάλυψε ότι υπέστη ο θρυλικός 77χρονος κιθαρίστας των Queen, Brian May.

Ο Brian May, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη σήμερα (4/09) μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, δηλώνοντας ωστόσο ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», είπε, κουνώντας τα δάχτυλά του για έμφαση. «Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που ανέφερα, συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα και το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο», τόνισε.

«Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά δεν θέλω τον οίκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δαχτυλίδι ήταν θαμμένο πάνω από 1.000 χρόνια σε οχυρό κάτω από σύγχρονη πόλη (εικόνες)

Ένα δαχτυλίδι της εποχής των Πικτών ανακαλύφθηκε από έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο σε ανασκαφή. Το αρχαίο δαχτυλίδι θεωρείται ότι έχει ηλικία μεγαλύτερη των 1.000 ετών. Το δαχτυλίδ...

Η Μetlen ανάβει τα φώτα στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο – Η ανταπόκριση Μυτιληναίου στο αίτημα του υπ. Πολιτισμού

Το Υπουργείο Πολιτισμού, το 2004, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, προχώρησε στον φωτισμό του ιερού του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Η φωταγώγησή του πρόσφερε μια νέα οπτική εμ...

Φόρτωση άρθρων...