Η Attica Bank με ανακοίνωση της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Θεόδωρο Πανταλάκη ως μέλος του Δ.Σ.

Στη συνέχεια, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τον κ. Πανταλάκη ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας Αττικής, κλείνει μία βασική εκκρεμότητα, σε σχέση με την εταιρική διακυβέρνηση της Τράπεζας, η οποία συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις των Εποπτικών Αρχών, συνεχίζοντας την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της.

Την επιλογή Πανταλάκη αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να εγκρίνει αύριο το μεσημέρι και η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Αττικής.

Θα προηγηθεί νωρίτερα αύριο συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΣΜΕΔΕ (βασικού μετόχου της Τράπεζας Αττικής) για να ορισθεί και ο εκπρόσωπος των Μηχανικών στον νέο Δ.Σ. της Αττικής.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, εμμένει στον αποκλεισμό του Μακέδου (εκπρόσωπου του ΤΣΜΕΔΕ) από το νέο Δ.Σ, ενώ δεν φέρει αντίρρηση για την επιλογή Πανταλάκη.