Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Παράταση του προγράμματος «Ερευνώ – Καινοτομώ»

Παράταση στις δυο παρεμβάσεις της δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 δίνεται από τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Ειδικότερα:

  • για την Παρέμβαση Ι (Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη 30.07.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 10.07.2024.
  • για την Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 09.09.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 17.07.2024.

Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περίπου 1,5 εκατ. εργαζόμενοι χρησιμοποιούν την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας - Πώς θα διασφαλιστεί η εφαρμογή του μέτρου

Ιδιαιτέρως ικανοποιητική κρίνεται η έως τώρα εφαρμογή του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, γεγονός που καταδεικνύεται από την αύξηση των δηλωθεισών υπερωριών σε σχέση με τα προ...

Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις για μείωση φορολογίας, αύξηση εισοδήματος και «φρένο» στα ενοίκια

Διπλή στόχευση αλλά με μία κοινή συνισταμένη, είχε το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξειδικεύτηκε μέσα σ...

Φόρτωση άρθρων...