Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ποια ζώδια θα απολαύσουν οικονομική αφθονία το φετινό φθινόπωρο

Good Life

Κατά τη διάρκεια του φετινού φθινοπώρου συντελούνται διάφορες αστρολογικές όψεις, που θα προσφέρουν οικονομική ευημερία σε τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια. 

Τα παρακάτω ζώδια αναμένεται να απολαύσουν οικονομική αφθονία το φετινό φθινόπωρο:

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις και πιο συγκεκριμένα… να διαλέξεις. Είναι η περίοδος που επιθυμείτε να οργανώσετε την οικονομική σας ζωή. Αλλά εδώ έρχεται η ανατροπή: γιατί να μην προσθέσετε μια μικρή τελετουργία στη ρουτίνα σας;

Δοκιμάστε να ανάψετε ένα πράσινο κερί (για την ευημερία) ενώ εξετάζετε τον προϋπολογισμό σας ή να δημιουργήσετε μια μικρή «γωνιά αφθονίας» στο σπίτι σας με κρυστάλλους όπως ο πυρίτης ή ο νεφρίτης που προσελκύουν τον πλούτο.

Η πρακτική σας προσέγγιση αποκτά μια μυστικιστική ώθηση αυτή την εποχή, κάνοντας τη διαχείριση των χρημάτων να μοιάζει περισσότερο με μαγική πράξη.

Κάθε φορά που σημειώνετε έναν οικονομικό στόχο, αφιερώστε ένα λεπτό για να τον οραματιστείτε να γίνεται πραγματικότητα. Νιώστε τη χαρά, την ανακούφιση, τον απόλυτο ενθουσιασμό – τα συναισθήματα είναι ισχυρά και τα δικά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε κίνηση κάποια σοβαρή αφθονία.

Ζυγός

Με το ταλέντο σου στην ισορροπία, το φθινόπωρο θα είναι αφιερωμένο στο να βρεις έναν πιο αρμονικό τρόπο να διαχειρίζεσαι τις ταμειακές σου ροές. Στρέφετε την προσοχή σας στη δημιουργία ενός προϋπολογισμού που θα επιτρέπει τις σπατάλες (γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας), αλλά θα σας κρατάει και προσγειωμένους. Και επειδή αγαπάτε την κοινωνικοποίηση, γιατί να μην βάλετε και τους φίλους σας στο οικονομικό σας πλάνο; Διοργανώστε ένα πάρτι για τη διαχείριση των χρημάτων, όπου όλοι μοιράζονται τις καλύτερες συμβουλές τους για την προσέλκυση της αφθονίας, ή δημιουργήστε μια βραδιά με πίνακα οράματος με πολλά περιοδικά, γέλιο και μεγάλα όνειρα.

Δημιουργήστε ένα μικρό τελετουργικό όπου γράφετε τις οικονομικές σας επιθυμίες τις νύχτες της νέας σελήνης. Ανάψτε μερικά ροζ κεριά, αγαπήστε τον εαυτό σας, γιατί το να πιστεύετε ότι αξίζετε την αφθονία είναι η μισή μάχη.

Αιγόκερως

Το στρατηγικό σου μυαλό επικεντρώνεται στην μακροπρόθεσμη εξασφάλιση. Ενώ συνήθως είστε όλο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, προσπαθήστε να ενσωματώσετε κάποιες δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε καλά στον οικονομικό σας προγραμματισμό. Ίσως να ακούσετε κάποιες επιβεβαιώσεις αφθονίας ενώ επανεξετάζετε τις επενδύσεις σας ή να κεράσετε τον εαυτό σας ένα ωραίο δείπνο ύστερα από ένα μεγάλο ορόσημο αποταμίευσης. Συνδυάζετε την ευχαρίστηση με την πρακτικότητα; Τώρα αυτό είναι ένα κέρδος για όλους.

Τέλος, δοκιμάστε να κρατάτε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης όπου θα σημειώνετε όλες τις οικονομικές νίκες, όσο μικρές κι αν είναι. Η ευγνωμοσύνη μεγεθύνει την αφθονία, και μπορεί να δείτε περισσότερες νίκες να έρχονται στο δρόμο σας.

Ιχθύς

Το φθινόπωρο είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλα όνειρα όσον αφορά τα χρήματα, αλλά με μια ανατροπή. Μαθαίνετε να γίνεστε πρακτικοί όσον αφορά τις ονειροπολήσεις σας, πράγμα που σημαίνει ότι θέτετε μέτρα δράσης για να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Διαβάστε κάποια οικονομικά βιβλία ή ξεκινήστε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό ειδικά για αυτόν τον μεγάλο, ονειρικό στόχο. Φανταστείτε να συγχωνεύετε το δημιουργικό σας πνεύμα με κάποιες έξυπνες τακτικές αποταμίευσης. Ποιος λέει ότι οι ονειροπόλοι δεν μπορούν να είναι και λογικοί;

Πριν πέσετε για ύπνο, αφιερώστε λίγα λεπτά οραματιζόμενοι τους οικονομικούς σας στόχους ως ήδη επιτευχθέντες. Νιώθετε τον ενθουσιασμό; Κρατηθείτε σε αυτόν. Είναι πιο ισχυρός απ’ ό,τι νομίζετε.

ΠΗΓΗ: instyle.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι γυναίκες που έχουν πληγωθεί βαθιά από έναν άνδρα, έχουν αυτές τις συμπεριφορές

Η επίδραση του πόνου μιας γυναίκας που έχει πληγωθεί βαθιά από κάποιον άνδρα μπορεί να φαίνεται μέσα από τη συμπεριφορά της ακόμη και με ασυνείδητους τρόπους. Η αναγνώριση αυτών...

Φόρτωση άρθρων...