Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

10 προσαγωγές και 1 σύλληψη για πλιάτσικο στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής

Ελλάδα

Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για πλιάτσικο στις πυρόπληκτες περιοχές, μετά από την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή σε περιπολίες δυνάμεων της Ασφάλειας και της Τάξης (Άμεση Δράση, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ) να πραγματοποιούν συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους σε άτομα που δεν έχουν κανέναν λόγο να κυκλοφορούν στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική και όσοι κρίνονται ύποπτοι να τους απαγορεύεται η είσοδος εκεί και να πραγματοποιούνται αμέσως προσαγωγές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου δέκα προσαγωγές Ρομά από τις πληγείσες περιοχές, ενώ ένας Ρομά συνελήφθη επ’ αυτοφόρω την Τετάρτη στην Πεντέλη να αφαιρεί αντικείμενα από κατεστραμμένο σπίτι.

Η Αστυνομία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, η παρουσία της θα είναι συνεχής στα σημεία αυτά και ότι στους παραβάτες δεν θα υπάρξει η παραμικρή επιείκεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Τροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση τριών ΙΧ (Photos)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9 στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart με αποτέλεσμα να συγκρουστούν 3 οχήματα και το ένα εξ’ αυ...

Φόρτωση άρθρων...