Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Πρόεδρος του Θρύλου δείχνει έμπρακτα πως θέλει να γιγαντώσει τον Ολυμπιακό και γι' αυτό το λόγο βάζει στην ΠΑΕ «ζεστό χρήμα». Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν όλα όσα πρέπει ώστε η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο και να συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και να κάνει περήφανους τους οπαδούς της στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ως μεγάλο του στόχο την Ευρώπη και θα τα δώσει όλα στο Europa League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα άφηνε ποτέ τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες και το αποδεικνύει για μία ακόμα φορά.

Αναλυτικά το κομμάτι της ανακοίνωσης που αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες».

Πηγή: gavros.gr

Περαιτέρω αρμοδιότητες σε Μιχάλη Κουντούρη, Γιώργο Παύλου και Θόδωρο Γιαννίκο

Η σύσκεψη κορυφής που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε ριζικές αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, η πειραϊκή ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι Μιχάλης Κουντούρης, Γιώργος Παύλου και Θόδωρος Γιαννίκος θα αναλάβουν περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά το κομμάτι που αφορά τις αλλαγές στην ΠΑΕ:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος».