Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Αγρια κόντρα στη Βουλή Λοβέρδου-Παππά: Είσαι υπουργός προπαγάνδας... (Video)

Ελλάδα

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα του νόμου των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Λοβέρδος για ακόμη μία φορά χαρακτήρισε τον κ. Παππά ως υπουργό προπαγάνδας, που παραβιάζει και αλλοιώνει την πραγματικότητα.

«Δίνετε εξετάσεις σε κάποιους που θέλουν να χαρούν με την τοποθέτησή σας», του απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Λοβέρδο ότι στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών πέφτει σε συνεχείς γκάφες και πατάει πεπονόφλουδες.

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών προχωράει κανονικά και στις 14 Ιουλίου θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού.

Αναφερόμενος στην επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου για το τηλεοπτικό φάσμα, ο κ. Παππάς είπε ότι όσοι βιάστηκαν να τη συνδέσουν με το θέμα των αδειών έπεσαν έξω, καθώς η Κομισιόν με αναφορά της ξεκαθάρισε ότι αυτή η επιστολή δεν έχει σχέση με το θέμα των αδειών.

Αντιθέτως, ο κ. Λοβέρδος επέμεινε ότι η επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου σχετίζεται άμεσα με το θέμα των τεσσάρων αδειών που θέλει να δώσει η κυβέρνηση.

«Γίνεται σαφές ότι με την επιστολή Έτινγκερ παρεμβαίνετε αυθαίρετα καθορίζοντας μόνον 4 άδειες και παραβιάζετε την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. Δεν μιλάω αυθαίρετα αλλά συγκεκριμένα και ο αριθμός των αδειών που έχετε ορίσει είναι αυθαίρετος. Όταν, μάλιστα, η επιτροπή τηλεπικοινωνιών έχει δηλώσει διά του πρόεδρου της ότι είναι δυνατόν να αδειοδοτηθούν ακόμη και 10 τηλεοπτικοί σταθμοί».

Κόντρα Παππά - Λοβέρδου για τις τηλεοπτικές άδειες από Enikos_gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Φόρτωση άρθρων...