Σαββάτο
12 Οκτωβρίου 2024

Αγρίνιο: 12χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 10:20 το πρωί στην εθνική οδό Αγρινίου Θέρμου, περίπου 400μ πριν το Λιγόρεμα στην έξοδο του Καινουργίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι 12χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία Αγρινίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από περαστικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν, ι.χ αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη για τα 80 χρόνια απελευθέρωσης από τους Ναζί (βίντεο)

Ογδόντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη γερμανική κατοχή, με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων να έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της πόλης. Λίγ...

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη - Σε ζευγάρι Βρετανών ανήκουν οι σοροί των δυο νεκρών που βρέθηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον εντοπισμό δυο σορών σε μονοκατοικία στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του T...

Πιτσιλής για το κύκλωμα των εφοριακών στην Κέρκυρα: Αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν θέση στην ΑΑΔΕ

«Υπέπεσαν στην αντίληψή μας πληροφορίες, ότι υπάρχουν ενδείξεις για τη λειτουργία ενός κυκλώματος στην Κέρκυρα. Η διαφθορά δεν έχει τον παραμικρό χώρο στην ΑΑΔΕ. Αμέσως απευθυνθήκα...

Φόρτωση άρθρων...