Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Εργάτες εντόπισαν κρανίο και οστά σε οικόπεδο

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στην Αστυνομία, στο Αγρίνιο, μετά από τον εντοπισμό υπολειμμάτων, πιθανότατα ανθρώπινων οστών, σε οικόπεδο δίπλα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Εργάτες που είχαν πάει να καθαρίσουν οικόπεδο βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Πρόκειται για χώρο πέριξ κτιρίου που στέγαζε παλαιότερα αντιπροσωπεία επίπλων γραφείου στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Αγρινίου-Αντιρρίου, κοντά στην πόλη.

Στο τόπο του ευρήματος-πληροφορίες- κάνουν λόγο για κρανίο και άλλα τμήματα σκελετού- έσπευσαν αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και πρώτο ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ανθρώπινα οστά όπως εκτιμάται, σύμφωνα και με άλλα ευρήματα.

Στο σημείο κλήθηκαν και υγειονομικές αρχές για την περισυλλογή των οστών που θα αποσταλούν για εξέταση DNA. Οι αστυνομικοί αναμένεται εξετάσουν τους φακέλους ατόμων που έχουν εξαφανισθεί.

Αγρίνιο: Εργάτες εντόπισαν κρανίο και οστά σε οικόπεδο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Φόρτωση άρθρων...