Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Αγρίνιο: Τα οστά που βρέθηκαν σε άδειο κτήριο ανήκουν σε άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν δύο χρόνια

Ελλάδα

Λύθηκε το μυστήριο για τα οστά σκελετού μαζί με ένα κρανίο, που εντοπίστηκαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σε οικόπεδο κοντά στο Αγρίνιο. Τα οστά βρέθηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την εθνική οδό Αγρίνιου – Αντιρρίου.

Σήμερα έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA,που επιβεβαίωσε τις ενδείξεις που είχαν οι αστυνομικές αρχές γύρω από την ταυτότητα του σκελετού, ο οποίος ανήκει στον 63χρονο Κωνσταντίνο Καπνίτση που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2022.

Ο 63χρονος είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου απ’ όπου αποχώρησε απροειδοποίητα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε η κόρη του, σύμφωνα με το agrinionews.

Από την αρχή οι αστυνομικές Αρχές που εξέτασαν τις υποθέσεις εξαφανίσεων στην περιοχή, έτειναν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για τον συγκεκριμένο 63χρονο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, γιορτάζουν οι: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη,...

Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες

Αλλάζει ξανά ο καιρός και έπειτα από την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή, αναμένονται ισχυροί άνεμοι που θα αρχίσουν να πνέουν από σήμερα το βράδυ. Ο...

Φόρτωση άρθρων...