Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Άγριο ξύλο σε πλοίο στην Τήνο: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 11 συλληφθέντες - Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών. Και ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ελλάδα

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι έντεκα επιβάτες, που συνελήφθησαν και κρατούνται στο Λιμεναρχείο της Τήνου, έπειτα από το χθεσινό έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express», το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό στο λιμεναρχείο Τήνου προσήχθησαν συνολικά 14 επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά. 

Τα 3 άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση, ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολλή φασαρία.

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής, με αποτέλεσμα το πλοίο «Super Express» να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. 

Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα-Ίος-Πάρος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής

Την ένταση της συμπλοκής στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν τελικά 14 συλλήψεις, αποτυπώνουν δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για τη στιγμή της συμπλοκής, η οποία ανάγκασε τον καπετάνιο του «Super Express» με 717 επιβάτες, που μόλις είχε λύσει κάβους από την Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα, να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να κάνουν ησυχία και σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκομένους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο καθηγητής που καταγγέλθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε καθηγητής γυμνασίου που κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από καταγγελίες μαθητριών του ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του σχολικο...

Ιωάννινα: Φωτιά σε παλιό λατομείο

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο παλιό λατομείο των Μαρμάρων Ιωαννίνων. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις εξαιτίας της φωτιάς, σύμφωνα με το ep...

Φόρτωση άρθρων...