Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Μακελειό με έναν νεκρό και έναν τραυματία στις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι και ένας τραυματίας.

Ο κρατούμενος που έπεσε νεκρός ήταν 35 ετών, καταδικασμένος για δύο δολοφονίες, ενώ ο τραυματίας, 46 ετών, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ωστόσο, ακόμη επικρατεί ένταση με αποτέλεσμα οι φύλακες να μην μπορούν να προσεγγίσουν, ενώ έχει κληθεί ασθενοφόρο που θα μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Παράλληλα, αναμένεται επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, μαζί με ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου να καταλαγιάσει η ένταση στην πτέρυγα που κρατούνται βαρυποινίτες και να απομακρυνθεί ο κρατούμενος που κατά τις έως τώρα πληροφορίες είναι νεκρός, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Παράλληλα, θα γίνει έρευνα για το πώς βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή συμπλοκή, αλλά και για τα αίτια που οδήγησαν σ' αυτή. κατά τις πρώτες πληροφορίες οι κρατούμενοι καυγάδισαν για το αν θα έμπαιναν ή όχι στα κελιά λόγω της ζέστης και ο καυγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή στο ισόγειο της τέταρτης πτέρυγας με τους κρατούμενους να χρησιμοποιούν αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Εστάλη μήνυμα του «112» για εκκένωση στους κατοίκους της Νέας Ζωής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (26/06) στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη. Εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκο...

Φόρτωση άρθρων...