Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχτηκε στις 2 τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Ένας 37χρονος από τη Συρία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Το επεισόδιο έγινε στην οδό Αχαρνών έξω από καφετέρια με ναργιλέδες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος Σύρος σταμάτησε έξω από την καφετέρια και εκεί φέρεται να διαπληκτίστηκε με θαμώνες ορισμένοι εκ των οποίων του επιτέθηκαν με καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Έπειτα από το επεισόδιο ο 37χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και υπέβαλε καταγγελία. Αστυνομικοί που πήγαν στην καφετέρια μετά την καταγγελία, εντόπισαν τουλάχιστον μια βολίδα από όπλο ενώ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Ο τραυματισμένος 37χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ελαφρά τραύματα που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από τα θραύσματα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...