Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Αίσχος! Κανένας επίσημος δεν υποδέχθηκε τον Γιαννιώτη στο αεροδρόμιο (Video)

Ελλάδα

Στις 12:00 περίπου, ο αργυρός ολυμπιονίκης έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και την συναθλήτριά του, Κέλλυ Αραούζου που κατετάγη 11η, έχοντας τυλιγμένη στο λαιμό του μία ελληνική σημαία.

Aυτό που προκάλεσε (αρνητική) εντύπωση στον κόσμο, ήταν ότι κανένας πολιτικός δεν βρισκόταν εκεί για να τον υποδεχτεί.

Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ο 36χρονος κολυμβητής, ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ήταν κάτι μαγικό. Κάτι που ονειρεύεται κάθε αθλητής και τελικά το πραγματοποίησα», ενώ αναφορικά με τον λόγο που ζήτησε να μην γίνει η ένσταση, τόνισε: «Γιατί ο Ολλανδός ήταν αυτός που άπλωσε πρώτος το χέρι του στο φίνις, οπότε εγώ ήμουν δεύτερος. Έτσι είναι τα πράγματα. Είμαι όμως χαρούμενος γιατί στόχος μου ήταν το μετάλλιο».

Όσον αφορά το πως νιώθει σημείωσε: «Δικαίωση, όταν προσπαθείς για κάτι και έρχεται μετά από τόσα χρόνια, είναι κάτι μοναδικό», ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση. «Είναι κάτι ωραίο να σταματάς ψηλά. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τον αθλητισμό:

«Τον αθλητισμό τον κάνω 30 χρόνια, δεν πρόκειται να φύγω. Είναι μέρος της ζωής μου. Θα συνεχίσω από οποιοδήποτε ποστ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελλάδα και Κύπρος στη "μαύρη" λίστα της Ρωσίας - Μπήκαν στον κατάλογο των χωρών με «καταστροφικές συμπεριφορές»

Τη λίστα της Ρωσίας με τις χώρες που επιβάλλουν «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες», ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος...

Δράμα: Συνελήφθησαν τρεις αρχαιοκάπηλοι – Εντοπίστηκαν 60 αρχαία νομίσματα και ένα κόσμημα

Τρεις αρχαιοκάπηλοι συνελήφθησαν στη Δράμα, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πολλά αρχαία νομίσματα ενώ οι αρχές αναζητούν τα σημεία που έκαναν τις λαθρανασκαφές. Oι τρεις άνδρε...

Φόρτωση άρθρων...