Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Αναζητείται 33χρονος για πυροβολισμούς στο Γαζί - Συνελήφθη ο πεθερός του για όπλα και αρχαία

Ελλάδα

Αναζητείται 33χρονος άνδρας την Τρίτη 30 Ιουλίου, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Γαζίου, στην Κρήτη, ενώ την ίδια ημέρα συνελήφθη ο πεθερός του για αρχαιοκαπηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου cretapost, ο 33χρονος φέρεται να είναι εκείνος που άνοιξε πυρ, όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί κάνοντας έρευνες τόσο στο σπίτι του, όσο και στα σπίτια συγγενών του. Ο δράστης δεν έχει προς το παρόν εντοπιστεί.

Ωστόσο, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές στο σπίτι του πεθερού του 33χρονου για να διαπιστώσουν αν κρύβεται εκεί, βρήκαν όπλα αλλά και αρχαία.

Αναλυτικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, 50 σφαίρες, μία σπάθα, ένα εξάρτημα όπλου και είδη συντήρησης οπλισμού, τρεις αρχαίοι αμφορείς και τμήματα αμφορέων και κεραμικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο πεθερό του δράστη καθώς και τον 26χρονο γαμπρό του σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για όπλα και αρχαία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Να περάσει ναρκωτικά σε τρεις πελάτες του που κρατούνται στις φυλακές Τρικάλων προσπάθησε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη από τις Αρχές. Το περιστατικό συνέβη την περ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν οι: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθούλα, Σταθία, Ευσταθούλα Θεοπίστη, Πίστη, Θεόπιστος

Φόρτωση άρθρων...