Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Άνδρος: Αυτοκίνητο μένει στον αέρα στην προσπάθεια επιβατών να το σπρώξουν στο πλοίο εν μέσω ισχυρών ανέμων (Video)

Συνελήφθη ο πλοίαρχος για το περιστατικό με το αυτοκίνητο στo λιμάνι του Γαυρίου.

Ελλάδα

Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  στο λιμάνι της Άνδρου στο Γαύριο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ενός αυτοκινήτου να εισέλθει στο πλοίο, το οποίο λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή αδυνατούσε να δέσει.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το αυτοκίνητο βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και οι επιβάτες μαζί με προσωπικό του πλοίου επιχειρούν να το σπρώξουν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τη σωματική ακεραιότητά τους.

Το πλοίο εξαιτίας των κλυδωνισμών που σημειώνονταν αναγκάστηκε να αποπλεύσει αφήνοντας πίσω τόσο το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, όσο και κάποιους επιβάτες.

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος ΝΚ

Συνελήφθη ο πλοίαρχος για το περιστατικό με το αυτοκίνητο στoν προβλήτα

Στην σύλληψη του πλοιάρχου, για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην Άνδρο και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Γαυρίου, όταν επιβάτες, το πλήρωμα πλοίου αλλά και ένα αυτοκίνητο κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα, προχώρησε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο πλοίαρχος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το πλοίο έφτασε στη Κάρυστο. Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε Αθήνα, Γκάζι και Νίκαια, πολύ ισχυρή ήταν η βροχή στους Αμπελόκηπους, ενώ έβρεξε σ...

Ιωάννινα: Φωτιά σε παλιό λατομείο

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο παλιό λατομείο των Μαρμάρων Ιωαννίνων. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις εξαιτίας της φωτιάς, σύμφωνα με το ep...

Φόρτωση άρθρων...