Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Ανετος και ωραίος - Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 την Ντιναμό Τιφλίδας

Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έκανε... περίπατο και στο ρεβάνς των play off με την Ντιναμό Τιφλίδας, νίκησε και στην Τούμπα με 2-0 τους Γεωργιανούς και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στο «δικέφαλο του Βορρά» να σφραγίσει την πρόκρισή του, μετά το νικηφόρο 3-0 της περασμένης εβδομάδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της να πιστέψει στο θαύμα.

Μόλις στο 5΄ ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ό,τι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί τους, το πέτυχε στο 45΄ ο Τζαβέλλας, ο οποίος έκανε το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους ασπρόμαυρους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να φτάνουν άνετα στη δεύτερη νίκη επί των Γεωργιανών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Νεκρός οδηγός φορτηγού μετά από τροχαίο - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, στις αρχές της Λάρισας όταν ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε εγκλωβισμένος στην καμπίνα του οχήματός του, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που κατ...

Τρίκαλα: Νεκρός 51χρονος που έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων με το αυτοκίνητό του

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Ροπωτό του δήμου Πύλης Τρικάλων, στον οικισμό του χωριού, περνώντας τη γυρτή εκκλησία. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυ...

Φόρτωση άρθρων...