Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Απάντηση της Βανδή στους διοργανωτές της συναυλίας στο Τσεσμέ: «Ο Κεμάλ είναι σφαγέας των Ελλήνων»

Ελλάδα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την επεισοδιακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Τσεσμέ στην Τουρκία, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, εξαιτίας της απόφασης των διοργανωτών να βάλουν αφίσα του Κεμάλ πίσω της στη σκηνή, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βγει να τραγουδήσει.

Σύμφωνα με το Star, τους αντιπρότεινε, αντί του Κεμάλ, να υπάρχει η τουρκική και η ελληνική σημαία, καθώς δεν ήθελε να πολιτικοποιήσουν μια συναυλία που γινόταν για καλό σκοπό.

Αυτό ήταν κάτι που αρνήθηκαν οι διοργανωτές και μάλιστα το κανάλι αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε η Ελληνίδα τραγουδίστρια με άνθρωπο της διοργάνωσης.

Αφού της απάντησαν αρνητικά στο αίτημα να αποσυρθεί η εικόνα του Κεμάλ, οι Τούρκοι διοργανωτές της είπαν ότι «Εδώ ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας».

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή ήταν πως «για μένα ο Κεμάλ είναι σφαγέας των Ελλήνων».
Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τους διοργανωτές και μάλιστα η δήμαρχος της πόλης πήρε το μικρόφωνο και, αφού μίλησε απαξιωτικά για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, της είπε να φύγει από τα σύνορα, με τον κόσμο να γιουχάρει τη Βανδή επειδή αποφάσισε να μην τραγουδήσει.

Η τραγουδίστρια εξήγησε την Τετάρτη και μέσω κοινωνικών δικτύων την απόφασή της να μη βγει στη σκηνή. Με τη βοήθεια της αστυνομίας, μετέβη με την ομάδα της από το Τσεσμέ στη Σμύρνη και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σήμερα το πρωί επέστρεψε στην Αθήνα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Φόρτωση άρθρων...