Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Από 18 Αυγούστου έρχεται ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ

Ελλάδα

Κλείνουν οι σχετικές εφαρμογές το taxis την Πέμπτη, 18 Αυγούστου για να εκδοθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ!

Από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), ανακοινώθηκε πως ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2016 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, στις 08:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης - ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016.

Επίσης, οι εφαρμογές Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π. – Ε1), καθώς και η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2017, δεν θα είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα, μεταξύ 08:00 και 12:00.
Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2015), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι το τέλος του χρόνου τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια: Οι προϋποθέσεις για πιο δίκαιες χρεώσεις

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένονται τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, που θα προσφέρουν τη δυνατότητα μείωσης του ενεργειακού κόστους, καθώς η χρέωση δεν θα γίνετα...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Φόρτωση άρθρων...