Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση

Μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Πρόκειται για πλημμέλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή της εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα αφεθεί ελεύθερη.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, ο οποίος θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη.

Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας, που θα οδηγηθεί την Πέμπτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πέτρου Ράλλη: Ξέσπασε σε μηχανάκι και επεκτάθηκε σε αυτοκίνητα και σπίτι, ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Δευτέρας (01.07.24) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη Νίκαια και συγκεκριμένα στην Πέτρου Ράλλη. Η φωτιά στην Πέτρου Ράλλη ξεκί...

Φόρτωση άρθρων...