Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ασυδοσία: Αναρχικοί επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Αργυρούπολης

Ελλάδα

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε την Τρίτη κατά του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, ενώ έμπαινε στο δημαρχείο της πόλης.

Η ομάδα των περίπου 20 ατόμων κατέλαβε το δημαρχείο και ανήρτησε πανό κατά της επένδυσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό, με τον δήμαρχο να καταγγέλλει ότι "κάθε απόπειρα βίας εκφοβισμού και τρομοκρατίας θα πέσει στο κενό".

Η δήλωση του κ. Κωνσταντάτου:

''Κατά την είσοδό μου στο Δημαρχείο της πόλης μας , δέχθηκα βίαιη επίθεση από ομάδα ανθρώπων που είχε εισβάλει νωρίτερα σε αυτό και με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επένδυση στο Ελληνικό αξιώνοντας παράλληλα να μείνουν σε αυτό οι μετανάστες .
Καταδικάζω απερίφραστα την βίαιη επίθεση τόσο σε μένα προσωπικά όσο και σε συνεργάτες και εργαζόμενους του Δήμου μας . Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναγέννηση της πόλης μας .
Κάθε απόπειρα βίας εκφοβισμού και τρομοκρατίας θα πέσει στο κενό'' .

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...