Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Αχαΐα: 17χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε ελαιώνα

Ελλάδα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν στην Αχαΐα, όταν εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, ένας 17χρονος που έμενε στον Απιδεώνα. Ο ανήλικος ζούσε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του. Οι αστυνομικοί από την αυτοψία που έκαναν, κατέληξαν στο ότι έχουν να κάνουν με αυτοκτονία. Παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά πρόσωπα του 17χρονου, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως, στις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας.

Ο 17χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στον Απιδεώνα της Δυτικής Αχαΐας, την Τετάρτη 28 Αυγούστου του 2024. Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

Στενοί συγγενείς και φίλοι του, παραμένουν συντετριμμένοι από την τραγική είδηση, με εκείνους που είδαν τις σκληρές εικόνες στο σημείο, να δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ανα...

Ιωάννινα: Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς στα Ιωάννινα. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»...

Φόρτωση άρθρων...