Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Αχαΐα: Όλοι έψαχναν τον «αγνοούμενο» ψαροντουφεκά κι αυτός διασκέδαζε σε beach bar

Ελλάδα

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στην περιοχή της Αιγιάλειας στην Αχαΐα, όταν λιμενικοί με σκάφη, ελικόπτερο και βατραχάνθρωποι είχαν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό ενός νεαρού ψαροντουφεκά.

Ο συναγερμός στις αρχές δόθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ο φίλος του 27χρονου ειδοποίησε τις αρχές, καθώς δεν έβρισκε τον φίλο του με τον οποίο είχαν πάει για ψαροντούφεκο στην περιοχή Λαμπίρι Αχαΐας.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στο κτήμα Αζούρ της περιοχής να παρακολουθεί αμέριμνος τις έρευνες των αρχών και να δηλώνει στους διασώστες με απορία αν έψαχναν αυτόν, που ωστόσο δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες!

Έδειχνε καλά στην υγεία του και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, προκειμένου αυτό να επιβεβαιωθεί και ιατρικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Τροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση τριών ΙΧ (Photos)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9 στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart με αποτέλεσμα να συγκρουστούν 3 οχήματα και το ένα εξ’ αυ...

Φόρτωση άρθρων...