Τρίτη
22 Οκτωβρίου 2024

Αυτά είναι τα γραφεία 1.500 τ.μ. του Κασσελάκη (Photos)

Παρασκήνιο

Γραφεία νοίκιασε στον Ταύρο ο Στέφανος Κασσελάκης. Τα γραφεία βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου, επί της οδού Κυδωνίων κοντά στην Πειραιώς. Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως αυτή η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη μπορεί να έγινε επειδή ετοιμάζει νέο κόμμα. 

Στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στην ιστοσελίδα της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr, αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του.

Το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Η ενοικίαση έγινε προκειμένου από εκεί να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα, όπως τονίζουν συνεργάτες του. 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», καταλήγουν συνεργάτες του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη

Τα γραφεία είναι ένας χώρος παλιού εργοστασίου που έχει υποστεί ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση. Το εργοστάσιο ήταν της δεκαετίας του 1950. Στο οικόπεδο ήταν ένας στάβλος από το 1.800 και πλέον όπως αναφέρει και η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα γραφεία, έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος». Η μελέτη και κατασκευή ξεκίνησαν το 2017.

O χώρος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις. Στο χώρο έχει γίνει ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση.

Στο κτίριο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εγκατασταθούν ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη Μανώλης Καπνισάκης οι υπεύθυνοι γραφείου Τύπου Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη, καθώς και οι Κωνσταντίνα Μουτζουρούλια και Κωνσταντίνος Μαρκέτος που χειρίζονται τα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη
Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη
Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη

 

Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη
Αυτά είναι τα γραφεία του Κασσελάκη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Δούκα κατά Ανδρουλάκη: Οι επιλογές στο ΠΑΣΟΚ δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας

Η πρώτη μετεκλογική κόντρα μεταξύ Δούκα και Ανδρουλάκη θόλωσε την «εικόνα» της ενωτικής επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να εξασφαλίσει ο πρόεδρος του κόμματος ανακοινώνοντας...

Π. Πολάκης από Τρίπολη: Εγώ τον Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω

“Δεν επιθυμώ κανέναν αποκλεισμό. Εγώ τον Στέφανο Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω, γιατί πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του. ...

Φόρτωση άρθρων...